Viața bisericească și viața cotidiană

La prima vedere pare a fii două vieți. Vedem o viață în interiorul Bisericii condusă de interese sufletești și bisericești, și o altă viață în societate, între colegi, cu prietenii sau familia.
Este total greșit.
Când vrem ca Biserica să nu se bage în viața personală sau societatea să nu se bage în cauzele bisericești, am ajuns pe un drum greșit. Trebuie să ne dăm seama că aceste lucruri se întrepătrund. Nu se poate una fără cealaltă.
Dacă L-ai primit pe Domnul Isus în inimă ca Mântuitor al vieții, El trebuie să fie și Domnul vieții. Isus ne conduce viața, pas cu pas. Trebuie să fim dispuși să ascultăm de îndrumările Lui chiar când nu ne place.
Dacă Îl vom implica pe Dumnezeu în viața noastră, vom vedea cum dispare îngrijorarea și frustrarea. Dumnezeu se poate implica în administrarea banilor tăi, în relațiile tale cu alte persoane, la locul de muncă și chiar în sentimentele tale. Trebuie doar să-L lași.
Nu te gândi la ce pierzi. Gândește-te la ce câștigi. Poate crezi că nu e convenabil, deoarece v-a trebuii să dai o parte din venitul tău lucrării Domnului sau să-ți schimbi unii prieteni, dar vei avea binecuvântări peste măsură de mari. Chiar crezi că se merită să-L ții pe Dumnezeu numai pentru duminică?

Un gând despre „Viața bisericească și viața cotidiană

  1. Consider ca orice copil al lui Dumnezeu, sanatos, este constient ca Tatal din ceruri este cu el si la Biserica si la scoala si la servici si pe strada si acasa.
    Cine il inchide pe Dumnezeu in cutiuta de „Duminica” sau cea de „Biserica” are o problema si daca nu si-o rezolva va primi ca rezultat loc de chin în iazul cu foc. Cum altfel să fie? Ar putea el să ajunga în cer să stea în prezenta lui Dumnezeu neincetat dacă aici nu a dorit fiecare clipă să fie cu Tatal lui?
    În rai va fi în fiecare zi va fi „duminică” şi în fiecare clipă vom avea „program de biserică”…:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s