Impresii

dacă aveţi ceva de comentat sau ceva de încurajat pe blog, sau dacă aveţi anumite aşteptări sau dorinţe, le puneţi aici şi vom mai discuta. să nu vă fie ruşine să scrieţi că orice lucru are nevoie de înbunătăţire.

Reclame

8 gânduri despre „Impresii

 1. wei,ce paduri cutreierai? erai in redi si te culcai langa muciulo… 😛 wai baiete,mai suna un prieten sa-ti aduca aminte pe unde umblai.

 2. PS.Ar fi indicat sa-ti pui mai multi widgeti din panoul de control al blog-ului.Sfatuieste-te cu cineva (mai priceput ca mine 😉 Acestia sunt importanti.Unul dintre ei ar fi cel cu comentarii (cel putin 10)sa vada cititorii ce discutii sunt pe blog,sa se cunoasca intre ei…La sfarsitul articolului selecteaza obtiuniile SHARE…Fii binecuvantat!

 3. Am vazut ca ai atins puncte importante ….Ma bucur pentru tine…Cateva ganduri de-ale mele
  Sa nu ne formam o teologie dupa cantari,predici auzite sau scrise,”Biblie” auzita,etc.ci sa studiem personal Cuvantul vietii Biblia ,cartea cartiilor,cartea mangaierii,bucuriei si sperantei.Cu drag Angela Insula Ekklesia

  Viata e o lupta ,deci te lupta,adica lupta-te sa vezi dincolo de probleme,dincolo de tot ce-i trecator,dincolo de aparente,dincolo de azi…gandeste-te la VIITORUL TAU CARE E IN MAINI SIGURE si priveste problemele de azi ca o frunza ruginita de toamna,ca un abur, ca o pana usoara care o duce vantul si nimeni nu va mai sti de ea…Eu asa am trecut …FOLOSESTE SI TU RETETA ASTA desi stiu ca suntem UNICATI si aveam probleme unicate cu solutii unicate dar principiul si realitatea care ramane in picioare INTOTDEAUNA este mai mare si mai puternica ca orice :NU TE TEME ,EU SUNT CU TINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Matei 28:20
  Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului.” Amen.
  AMEN AMEN AMEN GBY ….MAI ESTE PUTIN DIN NOAPTE ,SE AUD PASII DOMNULUI!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s